Școala Gimnazială
nr. 22 Galați

Proiectul eTwinning”FLYING LETTERS”

Proiectul eTwinning ” FLYING LETTERS” este un proiect penfriend care constă în scrierea unor scrisori sau e-mailuri intre elevii a doua școli pe teme diferite. Din cauza pandemiei, elevii noștri din acest proiect își vor trimite e-mailuri reciproce.

Suntem 8 parteneri în acest proiect etwinning din urmatoarele țări : Turcia, Franta, Italia, Polonia, Croația și România.

Din școala noastră sunt implicați in desfășurarea acestui proiect, 17 elevi ai clasei a VIII-a B îndrumați de d-na prof.diriginte Culachi Duța. Proiectul începe în octombrie și se termina în mai și pe parcursul celor 8 luni se vor dezbate diferite subiecte (cultura țărilor noastre, activitățile noastre școlare, familiile noastre , modelele pe care să le urmeze , să-i inspire, sărbătorile mai importante din țările noastre, activitățile noastre din timpul liber, etc.) pentru fiecare lună.

În luna octombrie am schimbat mailuri cu elevii din Franța pe tema ,, Hello letters” unde elevii s-au prezentat, urmând ca in noiembrie să colaborăm cu Croația pe tema” My country and my city letters”. De asemenea, vom prezenta lucrările proiectului nostru în fiecare lună pe sit-ul școlii.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut