Școala Gimnazială
nr. 22 Galați

Despre noi

DEVIZA ŞCOLII: 

“NU  INVĂŢĂM  PENTRU  ŞCOALĂ,  ÎNVĂŢĂM  PENTRU  VIAŢĂ ! “

Într-un climat de rigoare profesională şi încurajând spiritul de competiţie care vizează calitatea mai înainte de toate, Şcoala gimnazială nr. 22 Galaţi,oferă fiecărui elev şansa de a-şi desăvârşi calităţile native, de a-şi şlefui personalitatea, sub îndrumarea şi cu ajutorul unor cadre didactice de înaltă ţinută profesională şi devotate actului educaţional.

În unitatea noastră ne propunem un învăţământ  compatibil cu sistemul educaţiei europene, bazat pe participare şi egalitate deplină, care să răspundă nevoilor diferite de învăţare ale elevilor şi diversităţii naturii umane.

Mediul educaţional trebuie să ofere fiecărui copil posibilitatea afirmării talentului, aptitudinilor şi aspiraţiilor în spiritul respectului pentru valori, într- o societate bazată pe cunoaştere.

Şcoala a fost înfiinţată în anul 1972. Până în anul 2012 a funcţionat sub denumirea de Şcoala Gimnazială nr. 22  „Dimitrie Cantemir”. Din anul 2012 numele şcolii s-a schimbat în „Şcoala Gimnazială nr. 22 Galaţi”. Ziua şcolii se sărbătoreşte în fiecare an în data de 26  octombrie de „Sf. Mare Mc.Dimitrie”.

Clădirea şcolii este relativ nouă, modernă, monobloc (parter, etajul I, etajul II).

În cadrul școlii funcționează Grădinița cu Program Normal Nr. 14 .

Elevii beneficiază de pază şi protecţie prin intermediul unei firme specializate. La intrarea în şcoală, pe toate holurile şi în unele săli de clasă, sunt montate camere de supraveghere monitorizate permanent.

Sari la conținut