Numarul spatiilor de invatamant :

 

Cabinetul de limbi străine

Laboratorul de biologie

Laboratorul de informatică

Laboratorul de fizică – chimie

Chimia si fizica, fiind doua stiinte experimentale care isi bazeaza procesul teoretic si isi gasesc aplicativitatea practica in incercarile de laborator, au la baza experimentul atat ca metoda de investigatie stiintifica, cat si ca metoda de invatare.

Laboratorul in care elevii Scolii Gimnaziale nr. 22 isi desfasoara activitatea a avut aceasta destinatie inca de cand a fost infiintata scoala, dar acesta a suferit o serie de transformari, modernizari incepand din anul 1997 sub indrumarea d-nei prof. Banea Nicoleta.

Modernizarea laboratorului a fost facuta in anii 2005-2006. Este adevarat ca la capitolul dotari inca suntem deficitari, dar incepand cu ianuarie 2013  se lucreaza si la acest aspect- dotarea laboratorului cu material didactic- un proiect initiat de conducerea Scolii Nr. 22 in colaborare cu profesorii de specialitate.

Desi dotarile laboratorului nu au fost din cele mai moderne, profesorii si-au desfasurat activitatea  cu inalt profesionalism apeland la creativitatea, ingeniozitatea acestora in conceperea experimentelor cu materiale aflate la indemana fiecaruia.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.