Școala Gimnazială
nr. 22 Galați

Ziua ştafetei (partea a II-a)

collage2

Din mărturiile mentorilor

 

Cum apreciaţi experienţa de a participa în calitate de mentor la Ziua Ştafetei?

„Este o experienţă inedita, experienţă din care pot extrage nu numai emoţia elevilor, dar şi propriile-mi trăiri. Intr-un cuvânt, emoţionant!” ( Dănuţ Lungu, realizator emisiuni, Radio ProFM Lider FM Galaţi)

O experienţă plăcută, constructivă, benefică pentru viitorul copiilor.” (Mihaela Felicia Micu, farmacist, S.C. Flavipet-Unica)

Ca re moment v-a impresionat cel mai mult? De ce?

„Impresionante au fost momentele în care copiii veneau sau inventau idei noi în bucătărie, probabil văzute la ei acasă şi care nu erau deloc de neglijat” (Gabriela Gurău, administrator S.C. Aprilia S.R.L.)

 „Prezentarea elementelor de pe centura de siguranţă a agenţilor de ordine publică şi a autoturismelor de serviciu au suscitat interesul micilor „poliţişti”.” (Viorel Popovici, ofiţer poliţie, Secţia 5 Poliţie Galaţi)

Ce aspect vi s-a părut cel mai dificil? De ce?

„Momentul exemplificării şi explicării exerciţiilor de tehnică vocală.” (Andreea Ignat, instructor artistic, Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi)

Ce a putut copilul experimenta din atribuţiile meseriei dvs?

„ Copilul a avut ocazia de a se pune în pielea acelei „voci” pe care nu o poate „vedea” decât microfonul.” ( Dănuţ Lungu, realizator emisiuni, Radio ProFM Lider FM Galaţi)

Ce consideraţi că a invăţat copilul în această zi?

„Că meseria de poliţist nu este o profesie uşoară, dar este una nobilă care îţi oferă prilejul de a-i ajuta pe cei din jurul tău. Că poliţiştii sunt oameni şi sunt întotdeauna alături de oameni.”

(Viorel Popovici, ofiţer poliţie, Secţia 5 Poliţie Galaţi)

„Sunt convins că a putut învăţa ce înseamnă performanţa, indiferent de domeniul în care va activa.” ( Dănuţ Lungu, realizator emisiuni, Radio ProFM Lider FM Galaţi)

Dar dumneavoastră în calitate de mentor?

„Sub aspectul lor copilăros se ascund gânduri şi preocupări mature.” (Mihaela Felicia Micu, farmacist, S.C. Flavipet-Unica)

„ Fiind o experienţă inedita ca mentor, am observat că trebuie să te înarmezi cu mai multă răbdare şi îngăduinţă.” (Gabriela Gurău, administrator S.C. Aprilia S.R.L.)

„ Pentru mine este revigorant să constat că sunt adolescenţi ce îşi doresc să fie, cândva, poliţişti şi avem cui să predăm „ştafeta” la un moment dat.” (Viorel Popovici, ofiţer poliţie, Secţia 5 Poliţie Galaţi)

Ce sugestii aţi avea pentru Ziua Ştafetei de anul viitor?

„ Este o idee bună, binevenită pentru copii şi care trebuie continuată în cât mai multe domenii de activitate.” (Mihaela Felicia Micu, farmacist, S.C. Flavipet-Unica)

„Sugestia mea personală este ca această experienţă de participare şi implicare în viitoarea lor meserie să se facă mai des.” (Gabriela Gurău, administrator S.C. Aprilia S.R.L.)

collagecollage2

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut