Școala Gimnazială
nr. 22 Galați

Ajută un copil să crească sănătos

Și anul acesta școlar ne implicăm activ în proiectul Ajută un copil să crească sănătos, inițiat de dna doctor Marcela Dragomir de la Spitalul Militar “Dr. Aristide Serfioti” și președinte al Asociației Suport Medical Activ.
Luni, 14 decembrie 2015, în cadrul spectacolului caritabil „Fii și tu Moș Crăciun”,ediţia a III-a, organizat la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” am adus zâmbete pe chipurile copiilor din localitatea Costache Negri și am aprins stele în sufletele lor.
Împreună cu alți spiriduși de la alte școli gălățene am încălzit atmosfera cu muzică, dans, poezie pentru copiii din familii defavorizate de la Costache Negri și l-am ajutat pe Moș Crăciun să le ofere cadourile mult așteptate .
Am fost și noi Moș Crăciun prin glasurile copiilor din grupul vocal “Vocile Primăverii”, condus de dl prof. Oanea Marin, prin momentele artistice deosebite oferite de elevii claselor Pregătitoare D Step by Step, a II-a B, a IV-a C și a IV-a D sau prin diversele obiecte confecționate de copiii școlii noastre: felicitări, brăduți, globulețe, fulgi de nea și multe altele, sau cărți donate pentru tombola organizată în cadrul evenimentului.
Miercuri, 16 decembrie 2015, am fost Moș Crăciun pentru copiii de la Centrul Social de Zi de la Șendreni împreună cu dr. Marcela Dragomir, cu voluntarii de la Asociația Suport Medical Activ, cu colegii și elevii de la alte școli din Galați. Am trăit emoții intense alături de copiii care ne-au întâmpinat cu momente artistice dedicate sărbătorii de Crăciun. Împreună cu toți cei care lucrează la fabrica de zâmbete, colegi, copii, părinți, am învățat să fim Moșul mult așteptat!

Prof. înv. primar Simona Maravela

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut