Școala Gimnazială
nr. 22 Galați

Săptămâna Verde 2024

            Săptămâna Verde „Natura verde – o poveste fără sfârșit” a început luni, 22.04.2024 cu o serie de activități despre SĂNĂTATEA PĂMÂNTULUI – depinde de noi. Elevii școlii au avut ocazia să cerceteze, să exploreze, să facă investigații pe teren despre surse de poluare din jurul școlii și nu numai. #O# SINGURĂ# PLANETĂ# AVEM#

 

             Târgul de economie circulară, organizat în cadrul Programului Educațional  International Viața la pozitiv, a oferit oportunitatea tuturor celor implicați de a participa la conservarea caracteristicilor mediului înconjurător prin dezvoltarea unor comportamente durabile. Mulțumim preșcolarilor, elevilor, părinților și comunității locale pentru implicare! S-a dovedit încă odată că parteneriatul școală-familie  oferă rezultate excepționale.

 

Săptămâna verde „Natura verde – o poveste fără sfârșit”  a continuat miercuri cu activități de plantare, descoperirea unor arii protejate din țara noastră atât prin tururi virtuale cât și la pas, au implementat activități de agricultură ecologică – sere sau au realizat ierbare digitale întrucât s-a pus accent pe IMPORTANȚA SOLULUI ca parte a Lumii magice a biodiversității solului.

 

                Apa – miracolul naturii  a fost celebrată în cadrul Săptămânii Verzi „Natura verde – o poveste fără sfârșit” prin experimente, calcul al consumului de apă, vizitarea Stației de Tratare a Apei – Galați și multe alte activități interesante.

 

Ultima zi din cadrul Săptămânii Verzi „Natura verde – o poveste fără sfârșit” a fost plină de activități dedicate „Importanței aerului”. Elevii și preșcolarii au parte de activități în aer liber de  promovare a  conștientizării surselor de poluare și protecția mediului înconjurător, au dezbătut despre efectele poluării asupra aerului și a eforturilor de purificare a acestuia și multe alte activități.

 

Dragi părinți, elevi și cadre didactice,

Vă mulțumim pentru implicarea și entuziasmul vostru în cadrul Săptămânii Verzi. Prin participarea voastră activă, ați demonstrat că suntem o comunitate unită și preocupată de protejarea mediului înconjurător.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la conținut